Anhangerschap, wie is wie

Wie is wie?
Ze zijn de mensen achter de schermen. Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het Anhangerschap. Maar wie is wie nu eigenlijk? De leden van het bestuur stellen zichzelf voor.


Henk
Kelder

Geboren: 28-05-1952
Beroep: monteur in brandbeveiligingsystemen bij Tyco in Woerden.
Functie: Voorzitter
Vanaf 1979 anhanger. In maart 1990 benaderd door toenmalig mananger Martin Jansen en Bennie Jolink om zitting in het bestuur te nemen. Op 31 augustus 1990 begonnen als secretaris en sinds 1996 mag ik de voorzittershamer hanteren.
Tijdens het Høkersweekend ben ik aanspreekpunt voor alle vrijwilligers, moet zorgen dat alle vereiste vergunningen er komen en de contacten met de sponsoren onderhouden. Verder verricht ik het hele jaar door pr-werkzaamheden.
Hobby's: Anhangerschap + NORMAAL. Met deze ere functie voel ik me als een vis in 't water. Prachtig !


Ria Sasbrink
(Marie)

Ben geborden in Marle (gemeente Hellendoorn) op 30 januari 1964. Woon nu al weer bijna twintig jaar in het mooie zonnige boerendorp Hellendoorn, ben getrouwd en heb een dochter Melissa van 15 jaar. Ik werk als kassa medewerkster in een supermarkt en ben verder allround huis-miep. Als hobby's heb ik natuurlijk NORMAAL en lees ik graag boeken. Het liefst trillers en een beetje horror.
Mag ook graag films kijken en van uitgaan kan ik ook genieten.
Ik ben bestuurslid van de fanclub sinds 1999 en het bevalt me tot nu toe opperbest. Voor het Høkersweekend zoeken we samen de band uit en doe ik in samenwerking met Anita de boekingen. Ik heb in de bode de rubriek "Op de knie bie Marie'. Verder verzend ik de orders die worden besteld op de websjop en uit de Bode. Daarnaast werk ik op de computer ook nog de 'huishoudelijke' papieren uit die we nodig hebben voor het Høkersweekend, denk hierbij aan informatie, muntenlijsten, programma's en nog veul meer.Batsie
Beugelink

Leeftijd: nog niet oud genoeg
Getrouwd en twee schatten van zoons (ha ha ha)
Beroep: eigenlijk een roeping. Heb een bestuurlijke functie in de logistieke sector.
Hobby's: voetballen (passief) en (actief) supporter FC TWENTE en natuurlijk je raad het al: NORMAAL.
Hoewel dat al eigenlijk geen hobby meer is, maar een levensbehoefte is geworden. Ik ben verzeild geraakt bij NORMAAL door Henk en de toenmalige manager Martin Jansen. Functie binnen het bestuur: secretaris.
Wat dat inhoudt: Ledenadministratie, telefoons, emails, onze webmaster bezig houden en de "Webkroam" kortom gemiddels zo'n vijftien uur per week.
Nou, moi nog mear wetten? Nee? MOOI !!Theo
Mijnen

Burgelijkestaat: gehuwd een zoon.
Beroep: werk in de confectie, allround snijzaalmedewerker.
Hoe ik bij de fanclub kwam? Sinds 1977 ben ik betrokken bij NORMAAL. In 1987 werd de hoesfoto van 'Daldeejen' gemaakt voor het cafe van mijn ouders in Gaanderen. Verder maakte ik vroeger de kleding voor Ben Jolink.
Nadat de eerste fanclub er wegens geldgebrek mee ophield was ik in 1979 medeoprichter van de tweede fanclub. Sinds 1984 ben ik penningmeester. Nu dus jaargang nummer 27. Daarmee ben ik als enige nog over van het oorspronkelijke bestuur. De oudere fans kennen mij nog als de man in het kassahokje bij cafe Diersen in Halfweg. Vroeger was dat overigens een hokje met een stoel en een kassalade, vandaag de dag is dat een luxeuze kassawagen. Muziek: Rolling Stones, Eagles, ZZ Top, Joe Walsh, Status Quo, Clapton, AC/DC en natuurlijk NORMAAL.


Ron
Lam

Beroep: Manager transport bij een logistieke dienstverlener
Leeftijd net 50.
Burgerlijke stand gehuwd en twee dochters van 21 en 18 jaar
Hobby's : motorrijden en werken
Mijn besmetting met het normaal virus is begonnen eind jaren 70 toen ik als jochie naar een concert geweest ben in de "Heijhorst" te Scherpenzeel. Vanaf deze periode ben ik met regelmaat de concerten blijven bezoeken.  
In 2009 werd er een oproep gedaan in de bode waarin gezocht werd naar mensen die een rol in het bestuur wouden hebben. Ik ben vanaf deze tijd dan ook al aangesloten bij het bestuur waar ik inmiddels de informele taak heb om de notulen tijdens de vergadering te maken. Verder hou ik me bezig met de zaken die in de vergaderingen worden besproken.


Jan Pol

 

.......