Gastenboek

Teken het gastenboek

Wanneer kunne we kaarten reserveren voor Hemelvaart ?

Fred

Dat lidmaatschap van het Anhangerschap heb je ook geen donder aan. Voor 21 mei 2020 wéér geen pre-sale voor leden. Wát heb je er nog aan...?

Henk Bakker Blokzijl

Weet iemand ook of er bladmuziek voor de trekzak bestaat van de beste band allertijden normaal.

Winter Drachten

HALVU, Top 2000, STEM NORMAAL IN DE TOP 10

h Geybels Valkenswaard

Deerntjen - Root 2 Music - YouTube

H

https://youtu.be/f8nD8uih8Ek DEERNTJEN , normaal Curver.

H

Super dat de band zondag 1 september 2019 een prachtig optreden gaf bij De Tol. Ik heb er van genoten en kijk uit naar 2020. Het zou mooi zijn als Normaal weer in Lochem speelt en het Hokersweekend jaarlijks afsluit.

Oncko Quirijn van Kammen Stiens

Mee eens, perfect geregeld, aankleding bie de Tol fantastisch. Minpunt: gaan we nou ook al bij Normaal ons als tienermeisjes gedragen dat we iedere noot en word moeten filmen met ons Heilig Lulijzer met filmcamera? Is ook leuk voor de mensen erachter zien die ook wat. Niks!!! Je bunt +/- 40 jaar naar Normaal geweest dat je ondanks de drank je eigen herinneringen had, en daar geen Samsung Apple voor nodig had. Ik vind het triest gedrag, zal wel aan mij liggen.

Jan

Bedaankt Anhangerschap organisasie ! Het was weer een super weekend, lijkt wel of't elk jaar gezelliger, gemoedelijker én dorstiger wordt ! Harstikke bedaankt en hopelijk volgen er nog veul meer Høker weekenden ! Groete Mystika & Høker Wim en Marius Mengpaneel

Wim van Wijk WIJK EN AALBURG

Hallo ik zoek nog 1 kaartje voor hele weekend. 0623058358

Erik