Gastenboek

Teken het gastenboek

https://www.muzikalelintjesregen.nl/nominatie-formulier/ Nomineert Normaal (of Bennie Jolink) voor de Muzikale Lintjesregen! Het aandeel dat zij hebben bijgedragen aan het Nederlandstalige genre is niet klein!

David

De Taliband komt wel deze zomer, heb ik begrepen.

Mullah

Na in 2015 bijna Bennie van de trap te hebben gelopen( Nog Sorry daar voor) weer de liefde voor Normaal terug gevonden. Heb nu de laatste concerten mee gemaakt. Heb nu al weer zin in het volgende concert. Heb gelukkig kaarten kunnen bemachtigen maar ik mag gewoon werken. En nee ik verkoop de kaarten niet. Denk dat ik Bennie wel weer de hand kan schudden. Soms heb ik geluk met werken. Vaak back stage. Sander

Sander Balk( FRL)

Hallo Allen, Ik zoek het boek: Oerend mooie Achterhoek van Jan Colijn. Wie kan mij hieraan helpen? nieuw niet meer leverbaar, wie heeft deze liggen en wil die voor een schappelijke prijs verkopen? Ik hoor het graag, het is voor een liefhebber die in de put zit en die ik een enorm plezier kan doen met dit boek. Groe'tn Inge

Inge Jelijs Loppersum

Iemand intresse in gebruikte shirts van normaal? Nwestelaken000@gmail.com

Nathalina Stolzenbach

waarom hadden ze in hummelo wel goede bandjes en in wageningen niet (Ik blijf aan de goede kant van de IJssel)

simon gerard

Shit, als Normaal gemiddeld zo'n twintig liedjes titels per alfabeth letter hebben geschreven, dan hebben ze zo'n beetje vijfhonderd liedjes geschreven. Dat is best wel veel.

simon gerard

Jammer dat deze site niet up to date word gehouden. :-(

piet de hoker

Ik had even zin in balades. Rockers balade en anton op youtube geluisterd.

simon gerard Ermelo.

"Het is inmiddels alweer meer dan 40 joar geleden dat het dan volstrekt onbekende bandje Normaal z'n rebelse teksten het openluchttheater van Lochem in slingert." Goh, toen was ik net zeven jaar oud!

simon gerard Ermelo.