Gastenboek

Teken het gastenboek

Gewoon je lidmaatschap opzeggen kan natuurlijk altijd. Voor degenen die wel lid willen blijven:Kijk ff op de Facebook pagina van het Anhangerschap, ze hebben een leuke verrassing!!

Høker

Zo geen kaarten kunnen bestellen.Kom niet verder dan best beschikbaar. Had net lidmaatschap anhangerschap betaald in augustus.Denk erover dat dit het laatste jaar is geweest,Sinds 1989 lid.We stoppen ermee.

Boer oet Sibboern Sibboern

Dat genøhl verdient het Anhangerschap niet. Het is een losse 'vereniging'' buiten Normaal BV om. Is het ook niet gewoon bizar dat Normal nog zó leeft?! 20.000 kaarten in 8 min Is geen optie om 25 mei nog een show te geven in Lochem? Heeft Bennie 4 dagen rust en kan de pruttel even blijven staan en weer 20.000 kaarten in de verkoop! Echt bizar 20.000 kaarten in 8 min.

Jaap Achterhoek

Is er ook een 'fanclub' veur NORMAAL die wel gewaardeerd wordt deur NORMAAL? Wi-j anhangers betekenen geen kloten veur de BV NORMAAL. H. A. L. V. U.

Arnold

Onze Goeroe verloot 2 kaarten veur zijn, 'fans'.... https://www.instagram.com/p/B44sIjACTlJ/

Klompenman

Onze Goeroe verloot 2 kaarten op facebook

Klompenman

GVD het waren 8 geweldige minuten. NORMAAL bedankt!!! Weer niks veur de anhangers bedankt GVD.

Klompenman

Zo, ben je een hard werkend iemand. Lukt dus niet om 10 uur kaarten te bestellen. Er wordt beloofd dat er voor iedereen kaarten zijn. Nee hoor, je wordt als werkende gestraft! Je kunt alleen nog kaarten voor woekerprijzen krijgen. Dat is toch niet Normaal. Jammer, heel erg jammer!

Joop

Ticketmaster blijkt nog wel kaarten te hebben, Mojo niet? Maar ik ben er gelukkig bij in Lochem.

Frans Delft

"er is ons verzekerd dat dit jaar de reguliere verkoop voor allemaal voldoende mogelijkheden geeft om kaarten te bemachtigen." Ja, in acht minuten uitverkocht. Mooi waardeloos.

Frans Delft