Gastenboek

Teken het gastenboek

Klopt, had het ook al op de site van Normaal doorgekregen. Alsnog bedankt! Weet iemand waar ik deze single (of anders beide nummers in mp3) kan verkrijgen? Ik zou deze nummers namelijk graag willen hebben!

Da Shredder

dat nummer, doe het nog een keer, staat op de b kant van de cd single de smokkelaar. deze info stond op deze mooie site! CD Single Label: Telstar Jaar: 2003 1. De Smokkelaar 3:19 J. Hoes 2. Doe 't nog 'n keer 3:05 J. Hoes

ron

Ik hoor gisteren (17 mei) op Radio NL om 18:38 het nummer Doe 't Nog 'n Keer van Normaal. Het rare is dat ik nog nooit van dat nummer gehoord had en dat ik het nummer nergens kan vinden!!! Heeft iemand een idee waar dat nummer vandaan komt en waar ik deze kan vinden? Alvast bedankt!!!

Da Shredder Velp (gld)

Kunnen de Richards niet eens komen? Geen Normaal coverband maar wel dialectrock met veul energie!!!

Boer'n Rocker Basse

@ Bert...kijk, dat geeft de burger moed !!! :-D Zou het geweldig vinden als de oude bezetting ook een keer zou treden !!! We gaan heeeeel hard duimen !!!! :-)

brigitte

Wie kan mij helpen aan een mooi plaatje van het haantje van Normaal. Ik wil deze gebruiken voor een tatoeage. Op de website staat een mooie zou toppie zijn als ik die kon gebruiken. Alvast bedankt voor het meedenken. Groetjes

renate

Dat we de foto's hebben aangepast wil niet zeggen dat Frederik Puntdroad niet mee doet tijdens het H√łkersweekend. We weten op dit moment nog niet hoe de beide optredens er uit gaan zien d.w.z. Oude bezetting en/of nieuwe bezetting. Zodra wij meer weten laten we het jullie z.s.m. weten.

Bert Zelhem

Foto's zijn aangepast, zie ik......helaas ! Ik was juist aan het dromen dat Ferdi weer mee ging doen .... :-(

brigitte

Complimenten voor het voorlopige programma, ziet er geweldig uit!

speknek

ok, bedankt. geregistreerd voor nieuwsbrief. op de zondag geen jaarvergadering?

ron