Gastenboek

Teken het gastenboek

Ja kan je aanmelden voor de nieuwsbrief in de webshop, wie zich nog niet heeft geregistreerd moet dat eerst doen en aanvinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Bert

stond in de bode over een nieuwsbrief via deze site. kun je je daar al voor aanmelden? dit jaar geen jaarvergadering op de zondag met hokersweekend. verder ziet het er goed uit!

ron

Hopelijk is de band waar ze nog mee in gesprek zijn voor de zaterdag bukkers met zijn maten, als zo'n band op het høkersweekend speelt weet ik zeker dat de tent ouderwets afgebroken wordt!

tj

Op Woensdag 1 juni zal er weer een traditie tot leven worden gewekt! In Crazy Horse word dan weer het traditionele "Zwijnefeest" georganiseerd! Een goed georganiseerd chaotisch feest voor alle boeren burgers en buutenluu! Een avond om te beleven met goede muziek, drank en eten! Als hoofdact deze avond de "Anhangerschapsband" Voor de Anhangers een must to see! Daarnaast zal er een voorprogramma komen en zal ons "hoempa" zorgen voor de juiste omlijsting van deze avond! Voor kaarten, tijden en info kijk op de website www.crazyhorse.nl !

Arjan Hardenberg

lijkt mij dat meneer bennie jolink dit jaar ook net als vorig jaar moet bekijken of t kan of niet anders wordt t weer normaal zonder bennie jolink lijkt me op de zondag zijn gezondheid gaat toch voor of nie dan ?

lies assen

Beste anhangerschap maar ook zeker Normaal zelf! GEWELDIG! Het hokersweekend heeft weer een GEWELDIG programma. En ook gewoon KLASSE van Ben, die op advies van de dokter in september maar één keer per weekend mag optreden. En kijk eens wanneer Normaal komt, Vrijdag en Zondag!!! Nou tot september!

Hoker

Ik las vandaag de anhangerschapsbode met daarin het programma van het hokersweekend. Helaas niet veel dialectbands. Ik had graag Plork en de Aannemers, Surrender, Kiek Now Us of de Ragebollen een keer willen zien spelen. Die zijn nog nooit op het Hokersweekend geweest. Waarom komen er zo weinig dialectbands op het hokersweekend?

Anhangster

Komt Normaal Dit jaar niet naar beekbergen toe of is dit lijst met concerten van dit jaar in de tent of komt dat er nog bij ?????

Ed

Misschien is dit ook wel iets voor op het Hokersweekend. http://www.heavyhoempa.nl/

John Evers Meijel

www.rockenrollstoelfestival.nl Het Rock en Rollstoelfestival wordt gehouden in Beilen op 17, 18 en 19 Juni 2011 neem maar een kijkje op onze website om te zien welke bands er komen €7,50 per dag en op zondag gratis entree. Voor het hele weekend inclusief verblijf op de camping slechts €17,50 Organisatie Høkersweekend jullie zijn weer van harte welkom! Groetjes Lies

lies