Gastenboek

Teken het gastenboek

Kunnen de Richards niet eens komen? Geen Normaal coverband maar wel dialectrock met veul energie!!!

Boer'n Rocker Basse

@ Bert...kijk, dat geeft de burger moed !!! :-D Zou het geweldig vinden als de oude bezetting ook een keer zou treden !!! We gaan heeeeel hard duimen !!!! :-)

brigitte

Wie kan mij helpen aan een mooi plaatje van het haantje van Normaal. Ik wil deze gebruiken voor een tatoeage. Op de website staat een mooie zou toppie zijn als ik die kon gebruiken. Alvast bedankt voor het meedenken. Groetjes

renate

Dat we de foto's hebben aangepast wil niet zeggen dat Frederik Puntdroad niet mee doet tijdens het Høkersweekend. We weten op dit moment nog niet hoe de beide optredens er uit gaan zien d.w.z. Oude bezetting en/of nieuwe bezetting. Zodra wij meer weten laten we het jullie z.s.m. weten.

Bert Zelhem

Foto's zijn aangepast, zie ik......helaas ! Ik was juist aan het dromen dat Ferdi weer mee ging doen .... :-(

brigitte

Complimenten voor het voorlopige programma, ziet er geweldig uit!

speknek

ok, bedankt. geregistreerd voor nieuwsbrief. op de zondag geen jaarvergadering?

ron

Op de foto's bij de setlisten van het hokersweekend staan allemaal foto's van de oude bezetting (vrijdags) en van Ferdi erbij op, op zondag?? Is dat per ongeluk of speelt de oude bezetting ook op het weekend ?? En mag Ferdi weer mee doen op zondag ?? Ik zou een gat in de lucht springen als dat zo is !!!!! ;-D Ik ben heeeeeeeeel hard aan het duimen dat die " nog te bepalen act.." Old Ni-js is ...want wat is nu een Hokersweekend zonder Old Ni-js....toch ??

brigitte hengeloooo ov

Ja kan je aanmelden voor de nieuwsbrief in de webshop, wie zich nog niet heeft geregistreerd moet dat eerst doen en aanvinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Bert

stond in de bode over een nieuwsbrief via deze site. kun je je daar al voor aanmelden? dit jaar geen jaarvergadering op de zondag met hokersweekend. verder ziet het er goed uit!

ron