Gastenboek

Teken het gastenboek

Dat we de foto's hebben aangepast wil niet zeggen dat Frederik Puntdroad niet mee doet tijdens het Høkersweekend. We weten op dit moment nog niet hoe de beide optredens er uit gaan zien d.w.z. Oude bezetting en/of nieuwe bezetting. Zodra wij meer weten laten we het jullie z.s.m. weten.

Bert Zelhem

Foto's zijn aangepast, zie ik......helaas ! Ik was juist aan het dromen dat Ferdi weer mee ging doen .... :-(

brigitte

Complimenten voor het voorlopige programma, ziet er geweldig uit!

speknek

ok, bedankt. geregistreerd voor nieuwsbrief. op de zondag geen jaarvergadering?

ron

Op de foto's bij de setlisten van het hokersweekend staan allemaal foto's van de oude bezetting (vrijdags) en van Ferdi erbij op, op zondag?? Is dat per ongeluk of speelt de oude bezetting ook op het weekend ?? En mag Ferdi weer mee doen op zondag ?? Ik zou een gat in de lucht springen als dat zo is !!!!! ;-D Ik ben heeeeeeeeel hard aan het duimen dat die " nog te bepalen act.." Old Ni-js is ...want wat is nu een Hokersweekend zonder Old Ni-js....toch ??

brigitte hengeloooo ov

Ja kan je aanmelden voor de nieuwsbrief in de webshop, wie zich nog niet heeft geregistreerd moet dat eerst doen en aanvinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Bert

stond in de bode over een nieuwsbrief via deze site. kun je je daar al voor aanmelden? dit jaar geen jaarvergadering op de zondag met hokersweekend. verder ziet het er goed uit!

ron

Hopelijk is de band waar ze nog mee in gesprek zijn voor de zaterdag bukkers met zijn maten, als zo'n band op het høkersweekend speelt weet ik zeker dat de tent ouderwets afgebroken wordt!

tj

Op Woensdag 1 juni zal er weer een traditie tot leven worden gewekt! In Crazy Horse word dan weer het traditionele "Zwijnefeest" georganiseerd! Een goed georganiseerd chaotisch feest voor alle boeren burgers en buutenluu! Een avond om te beleven met goede muziek, drank en eten! Als hoofdact deze avond de "Anhangerschapsband" Voor de Anhangers een must to see! Daarnaast zal er een voorprogramma komen en zal ons "hoempa" zorgen voor de juiste omlijsting van deze avond! Voor kaarten, tijden en info kijk op de website www.crazyhorse.nl !

Arjan Hardenberg

lijkt mij dat meneer bennie jolink dit jaar ook net als vorig jaar moet bekijken of t kan of niet anders wordt t weer normaal zonder bennie jolink lijkt me op de zondag zijn gezondheid gaat toch voor of nie dan ?

lies assen