Gastenboek

Teken het gastenboek

Hey de site ziet er goed uit ik weet misschien ook nog wel een band op het hokersweekend Ja Dat Zal kijk maar eens op www.jadatzal.com. De groeten

Henk

Anhangerschap, klasse site!

Tim Valthe

HIER BIJ DE ANTWOORDEN OP EEN PAAR VRAGEN/OPMERKINGEN: BERKIE: De toegangskaarten voor het Hokersweekend kunnen binnenkort in de webshop worden besteld. JASPER: Er kan straks als de webshop onlie is via overschrijving en i-DEAL worden betaald. TOM: De CD Rock'n Country (Normaal & Travis Tritt) is geen live cd.

Anhangerschap Normaal Nijverdal

Dat ziet er puik uit! Een mooie en duidelijke website, ik zoek alleen nog het formulier waarmee we online kunnen aanmelden voor 't Høkersweekend. Zie ik het over het hoofd of is het nog niet actief? Verder niets dan lof!

Berkie Tilburg

Klasse wat een verdomd mooie site geworden.... Mijn complimenten hiervoor!!! Nog een paar maanden en dan eindelijk weer olderwets høken op het høkersweekend, ik hoop op mooie band... Goede optie voor als onze oldtimer "buizend beernd" een dagje verstek moet laten gaan is de Normaal coverband van Bokkers.. machtige band!

Toontje

Mooie nieuwe site van het anhangerschap! zou mooi zijn als dingen van de webshop ook met paypal gekocht zouden kunnen worden in de toekomst. is dit mogelijk? tot hoks jasper

jasper brighton/leiden

Hallo. Prima site, ziet er heel mooi uit!! Vraagje, is de cd single van Normaal en Travis Tritt live? Groetjes!

Tom

WAUW...klasse site!Hopelijk volgt Normaal ook snel.

Brekken Kuch

Mijn Complimenten voor de Vernieuwde Website .. Prachtig en Klasse ! Groetjes Sandra uit Ruurlo

sandra

ik heb net even alles even bekeken en gelezen om de nieuwe sit en ik moet zeggen dat het er heel erg mooi uitziet en duidelijk.Zo is het fanclubblad ook erg mooi geworden .Alleen de witte letters onder de foto"s mogen wel wat duidelijker.Groetjes O ja ik erg veel zin om weer te gaan HOKEN.

annette wormerveer