Gastenboek

Teken het gastenboek

Komt Normaal Dit jaar niet naar beekbergen toe of is dit lijst met concerten van dit jaar in de tent of komt dat er nog bij ?????

Ed

Misschien is dit ook wel iets voor op het Hokersweekend. http://www.heavyhoempa.nl/

John Evers Meijel

www.rockenrollstoelfestival.nl Het Rock en Rollstoelfestival wordt gehouden in Beilen op 17, 18 en 19 Juni 2011 neem maar een kijkje op onze website om te zien welke bands er komen €7,50 per dag en op zondag gratis entree. Voor het hele weekend inclusief verblijf op de camping slechts €17,50 Organisatie Høkersweekend jullie zijn weer van harte welkom! Groetjes Lies

lies

de status quo coverband van afgelopen jaar nog een keer op het høkersweekend wordt hieronder gevraagd...?? zekers weten, prachtige band en past perfect op zo'n weekend..aub geen plork en de aannemers of bzb of wc-exp en van die andere onzinnige bandjes maar echte rauwe rock en roll zonder die omkleed praktijkjes en onzinnigheden en een coverband van Normaal als die van bukkers, heerlijke band en speelt fantastisch en wordt flink gehøkt zowel in de zaal als op de buhne, die zou ik ook graag zien op zo'n weekend!

tonie

Bi-j Normaal thuus en Krachttoer zijn alleen als VHS Video uitgebracht. Het origineel zal waarschijnlijk nergens meer leverbaar zijn.

Peter Kramer Coevorden

Weet iemand waar je de dvd krachttoer en bi-j normaal thuus kunt kopen? Groetjes

Høker Loozen

Ik hebbe genoot'n van 'n gaaf concert, in de luxe steule van pluche in 't concert gebouw "De Storm" in ons mooie Wenters. Ik wil oeluu nog bedank'n veur 'n onvergetteleken oavend. heb metene moar 'n cd e kocht van natuurlek "Jacht-leedjes" Wi'j hebt 'm al gries e dreait! Leu good goan! en wi'j heurt wal wear an! De mazzel en misschien tot de volgende kaere! Ajuuu

juffrouw lenie Wenters

Vorig jaar erg genoten van mijn eerste hokersweekend...1 muzikaal feest. Naast uiteraard Old-Ni-js en Normaal ook erg genoten van de duitse Status Quo coverband Piledriver...nog meer hokers die deze band graag terug zouden willen zien?

Gait Apeldoorn

boh foi toch mag idd wa n moal aanwezig weazen op t hkrswknd

bierboer

Surrender (de Zeeuwse dialectband) is ook nog nooit geweest. Is ook wel iets voor het hokersweekend.

Normaal fan