Gastenboek

Teken het gastenboek

Deze bands zijn ook heel geschikt voor het hokersweekend: De Zingende Fresia's, De Ragebollen en Kiek Now us. Ze zijn nog nooit geweest op het Normaal weekend. Ook Ja Dat Zal, de Spitfires en Kenneh zijn goede bands! Het is maar en tip en een goed idee. Succes met de voorbereidingen en ik hoop dat er veel dialectbands komen. En wat rockcoverbands is ook leuk.

Anhangster

De Richards spelen zaterdag 9 april in Poppenwier(hartje friesland) www.detrilker.nl!komt allen naar dit boerenspektakel

teake poppenwier

Hoi Anhangerschap, Zouden jullie de band Plork en de Aannemers kunnen laten komen op het hokersweekend? Die zijn nog nooit geweest en ze spelen heel goed en zijn zo gek als een deur. Boh Foi Toch, de Heinoos en de Richards zijn ook heel goed evenals Mooi Wark. Groetjes en tot horens!

Karin

Hey de site ziet er goed uit ik weet misschien ook nog wel een band op het hokersweekend Ja Dat Zal kijk maar eens op www.jadatzal.com. De groeten

Henk

Anhangerschap, klasse site!

Tim Valthe

HIER BIJ DE ANTWOORDEN OP EEN PAAR VRAGEN/OPMERKINGEN: BERKIE: De toegangskaarten voor het Hokersweekend kunnen binnenkort in de webshop worden besteld. JASPER: Er kan straks als de webshop onlie is via overschrijving en i-DEAL worden betaald. TOM: De CD Rock'n Country (Normaal & Travis Tritt) is geen live cd.

Anhangerschap Normaal Nijverdal

Dat ziet er puik uit! Een mooie en duidelijke website, ik zoek alleen nog het formulier waarmee we online kunnen aanmelden voor 't Høkersweekend. Zie ik het over het hoofd of is het nog niet actief? Verder niets dan lof!

Berkie Tilburg

Klasse wat een verdomd mooie site geworden.... Mijn complimenten hiervoor!!! Nog een paar maanden en dan eindelijk weer olderwets høken op het høkersweekend, ik hoop op mooie band... Goede optie voor als onze oldtimer "buizend beernd" een dagje verstek moet laten gaan is de Normaal coverband van Bokkers.. machtige band!

Toontje

Mooie nieuwe site van het anhangerschap! zou mooi zijn als dingen van de webshop ook met paypal gekocht zouden kunnen worden in de toekomst. is dit mogelijk? tot hoks jasper

jasper brighton/leiden

Hallo. Prima site, ziet er heel mooi uit!! Vraagje, is de cd single van Normaal en Travis Tritt live? Groetjes!

Tom