Gastenboek

Teken het gastenboek

Al jaren gaan wij met een gezellig groepje naar het hokersweekend. Zelfs toen het op zn gat hing en de camping steeds kleiner werd. Nu word er in eerste instantie op facebook geplaatst dat de kaarten besteld kunnen worden. Dan wil je deze bestellen en dan word daarna het bericht verwijderd en zou dit nu alleen kunnen wanneer je lid word. Zo zullen er veel hokers die al jaren trouw komen, dus zo naast de pot pissen. Want sorry een lidmaatschap hebben wij al onderling over gehad gaan wij niet aan beginnen. Normaal kaarten in overvloed en geen probleem en dit jaar zeker wel een probleem voor de vaste feestgangers. Bedenk hiermee dat je net als de zwarte cross de echte hokers en boeren waar het al de tijd op heeft gedraaid weer beschikbaar steld zometeen voor een ander kleinschalig feest.

Gabriëlle Soest

Gaat er op neerkomen dat ze je weer beloven dat op deze manier de kaarten bij de "echte" anhangers terechtkomen,maar nadat het hokersweekend binnen een paar dagen uitverkocht is,je dag erna er net zoveel als je er hebben wilt kan bestellen op Marktplaats bij de diverse tickethandelaren tegen woekerprijzen ...... Ala Lochem Hemelvaartsdag Ala Gelredome 2015 Maar we zijn niet commercieel bezig hoor !!!

Tinus tussengas Scherpenzeel

Wat is dit voor een gezeik ik kom er al 300 jaar en ook geen lid dan zouden we nu ff als echte aanhangers naast de pot pissen alleen om dat we geen lid zijn Het gaat de laatste keren sws al kut om aan kaarten te komen

Sjaak en Anita

Eem een reactie mbt høkersweekend, bun gien lid van ut anhangerschap moar goa al joaren noar ut weekend toe. Veurhen ok altied noar ut oerkrachtfestival. Woarum zol ik nou iniens moeten wachten um koarten te kriegen umdat ik gien lid bun.

Koene de lange Schoonoord

Kaarten zijn verkocht

Joop

Hallo Joop , ik zou de kaarten graag van je over nemen. Vriendelijke groet. Kees

Kees Vd Woude Burdaard

Kan helaas 30 mei niet. Heb 2 kaarten over. Wil ze niet op ticketswab zetten. Echte anhangers gaan voor.Ga geen woekerprijs vragen. Wie heeft belangstelling?

Joop

Maar, logischerwies, valt een update over het HW niet te verwachten voor 31 mei. Maar, laten we wel wezen, een HW met een acoustisch of volledig electrisch concert van Normaal moeten de Anhangers (leden) absoluut, zonder enig voorbehoud, tot zeg maar een maand van tevoren exclusief het recht krijgen op kaarten voor het HW. Daarna kan wat er overschiet in beperkte mate nog aan anderen worden verkocht (zeg max. 50 dagkaarten per dag). Anders zie ik het wel weer gebeuren met dingen als het HW binnen een uur uutverkocht.

Jan

Hallo, ik ben een boek aan het schrijven over Willem Terhorst: 'Wimken van Diene - Ik Blief Altied Normaal.' De geplande verschijningsdatum van het boek is november 2019. Graag zou ik in dit boek ook verhalen van anhangers over Willem willen opnemen. Mocht je mooie herinneringen hebben aan Willem, stuur ze dan s.v.p. naar info@thewildeast.nl. Alvast bedankt.

Robin Steentjes

Al wordt het een half concert! 40 jaar Anhangerschap zonder Normaal....

Bert Hartog