Gastenboek

Teken het gastenboek

Iedereen noar radio2 mailen, dat ze doar op Hemelvoartsdag moar een optreden van de jongs motten uutzenden. Olde optredens uut de beginjoaren zoas VARA's Wonderland, Veronica countdown in de Rijnhal, Normaal an 't ende Deurdonderen veldtocht in 1982 ok van Veronica, Normaal in Haakbergen TV-Oost Ajuu de mazzel in de Geldredome, of Hemelvoartsdag

Ron Dorkem

@Jan,Het concert in Lochem is afgelast. Wat betreft het Høkersweekend, dit gaat tot op heden nog steeds door, ook hier is het echter afwachten welke maatregelen er nog volgen vanuit het RIVM. Gezondheid gaat voor alles.

Peter Kramer Coevorden

Info over het aflassen van Lochem? Wat deze hele corona shit eventueel betekent voor het Høkersweekend? Moet ik zeker weer mijn data voor laten mijnen op dat kloten Facebook? Kan geen kort bericht meer op de site lijden zeker?

Jan

Al iets bekend mbt høkersweekend. Vorig jaar te lost met aanvragen snipperdagen.

Ellert en brammert Skonnerd

Hoi Anhangers heb een paar nieuwe slippers van ontwerper Bennie te koop Gekocht bij Kops schoenen Maat 43 maar vallen als 42 / 42.5 Staan ook op marktplaats Nieuw Niet gedragen net te klein Gr Hóker Theo 06 31540323 Graag Bellen

Theo Neggers Veldhoven

Høkers, kan iemand mij helpen aan een instrumentale versie van “de boer dat is de kaerl”? Kan hem nergens vinden en wil hem gebruiken voor een voordracht. Alvast onmundig bedankt!

Martijn

Wij wensen jullie allemaal de beste wensen voor 2020!! groeten uut brabant!

Brabantse hØker

De boer dat is de keerl die ut mot doen. En Normaal is de band die een beetje tegengas mot geven tegen al die zielloze bagger bliepjes die veur de rest in Top2000 stoat. En twitteren daj in t top2000 café west bunt, doar droait ut om. Ik wens u een Normaal 2020 en zie u in Lochem en bie de Tol.

Jan

https://stem.nporadio2.nl/top-2000 De boer is troef

Klompenman Noordbroek

allemaal stemmen top 2000,,,, DE BOER DAT IS DE KEARL

h