Gastenboek

Teken het gastenboek

Hallo Ruud, Ik lees je bericht over de mensen van het sfeerbeheer, wat is er loos? Dat zijn toch juist de mensen die het weekend in goede banen houden op de camping en het festival terrein. Wat krijgen we dan dit jaar voor de kiezen?

Johnny Zelhem

Het leukste weekend van het jaar

Sjaak en Anita

Volgende week is het weer zo ver

Sjaak en Anita

Oldni-js in Breda zou als je het mij vraagt, een uniek moment zijn voor alle zuidelijke wonende aanhangers om een wat nostalgie op te doen en een fantastische middag/avond te beleven..... Maar ja.... hoe bereiken we al die fans en zouden we een leuke zaal vol krijgen?? Ik ga het wel 'even' organiseren, maar alleen als ik minimaal een paar honderd man op de been krijg, maar dat zou toch moeten lukken? ik hoor graag jullie reacties...

Martijn de Vries Breda

In Al die jaren van het h√łkersweekend hebben meer dan 80 mensen van sfeerbeheer klaar gestaan, is hier aan gedacht..nee. Er zijn erbij die er vanaf al klaar hebben gestaan en dan net met een jubileumjaar er ons eruit zetten. Schandaliger kan het niet. Dat er een eind aan kwam wist iedereen maar dan net met het jubileumjaar. Ben blij dat er op Facebook een hoop steun is en dat het bestuur eens kijkt wat ze geflikt hebben. Had dit jaar nog gewoon door laten gaan en had dan gezegd het is gebeurt...oke. Nu...niet te geloven.

Ruud

Ik lees dat bode 3 al uit is.Klopt dit? Heb nog niets ontvangen :-(

Ron Veldhuis Apeldoorn

in de brand uut de brand van de lp steen stoal en sentment

wilco

Goeiedag! Ik ben op zoek naar de karaoke versie van daldeejen. Weet/heeft iemand die? Groet, Jeroen

Jeroen Hengevelde

Wie weet of er nog een extra druk van het laatste boek komt? "Oerend mooie Achterhoek ".

Albert Velthuis

Dat nummer heet : in de brand , uut de brand

Netty