Gastenboek

Teken het gastenboek

Van een fanclub mag je toch wel iets meer professionaliteit verwachten met de presale. Waarom niet alleen voorverkoop aan leden? Ik roep iedereen op die geen kaarten heeft kunnen bemachtigen zijn lidmaatschap te beëindigen.

Peter

Ik heb godzijdank kaarten maar wil ok graag mijn beklag doen. Niet zozeer richting Anhangerschap maar wel richting MOJO en misschien ook Normaal BV. Tijdlijn: Maandag persbericht, was een complete verrasing. dinsdag verschijnen van een vage ''pre-sale'' waar iedere gek zich een trouwe anhanger had kunnen noemen. En geloof dat je in de voorwaarden ook lastig gevallen gaat worden met spam-mails Donderdag presale vvk Vrijdag start normale vvk en nog geen 4 min later uitverkocht. Het feestje is pas 30 mei waarom zo'n haast? Waarom niet even met Anhangerschap gecommuniceerd? Anhangerschap zelf had ook een ialtje naar de fans mogen sturen maar die hebben helemaal geen e-mailadressen in de databestanden geloof ik, da's anno 2018 ook wel misser want alleen communiceren per bode is ook wel enorm ouderwets! Maar andrezijds 17.500 kaarten is wel gigantisch aantal dat in een moordend tempo uitverkocht is. In persbericht stond nog e 55 aan de kassa. Ik hoop dat Anhangerschap gaat klagen bij Normaal BV en dat Normaal BV met MOJO wil kijken naar oplossing zoals capaciteit vergroten en dan wel via Anhangerschap extra kaarten beschikbaar steld. Want hoe je het ook went of kent dit was wel echt schandalig en vraag me nu wel af wat is mij lidmaatschap waard.

Jaap

Ik vind dat het anhangerschap ons in de steek laat. Zoals al aangegeven waarom word er niet met een lidmaatschapnummer gewerkt zodat de echte hokers voorrang habben? Ik hoop dat het anhangerschap hierop wil reageren in de eerst volgende bode. Nu ik ook geen kaarten heb hoop ik dat er wel snel nieuws komt over de cd "Bernard post normaal" zodat ik me hier op kan verheugen. (kan dat de pijn misschien een beetje verzachten)

Piet brabant

Zolang de kassa maar rammelt bij normaal achterhoek bv,,, op welke manier zal de heren een rotzorg zijn,, wel 40 jaar lang de zakken goed gevuld over de rug van de anhaners,,, en wel zingen,,,, ik werk niet meer commercieel (geheim nummer /GVD), ja ja..

Hendrik

Gewoon weer niet aan de anhangers gedacht, wij zouden toch voorkeur krijgen, belachelijk geregeld dit, een presale waar iedereen zich voor aan kan melden. Al sinds 1982 lid van het Anhangerschap en geen kaarten. Vandaag om 10.00 u met 3 man geprobeerd en alles was al weg. Ronduit slecht dit!!!

Marie-Louise

Das mooi klote geen kaarten voor hemelvaartsdag, al 30 jaar lid van het anhangerschap en ik ben er niet bij. Dat kan toch niet? Die presale was een lachertje en de echte hokers zijn de lul. Anhangerschap kom op voor het belang van jullie leden!!!!

Kneelis Honselersijk

Mooi klote, ruim 25 jaar lid van de fanclub en niet op een normale manier aan kaartjes kunnen komen. WAARDELOOS! gaat het nu om het plezier met je eigen fans of gewoon centen beuren? Ik verrek t om €100,- te betalen aan smerige handelaren en ik vind dat 'onze fanclub' nu ook best voor onze belangen op mogen komen. We hebben toch een lidmaatschap nummer? Maak daar dan gebruik van bijvoorbeeld voor de aanschaf van kaartjes...Verder alleen lof voor ons bestuur maar hier baal ik gewoon van! Normaal is op deze manier geen standbeeld waardig namens de trouwste fanclub sinds mensenheugenis.....

Chris Hendriks Someren-Heide

Er zal wel iets op het Hokersweekend geregeld worden, ECHT exclusief alleen voor Anhangers? Toch? Mag ik hopen?

Jan

Het is weer waardeloos geregeld allemaal. Ben je 30 jaar lid en dan kun je niet eens naar dit exclusieve concert. "Speciaal voor de fans een pre-sale"! Deze was al na 15 min uitverkocht! Hadden ze via het anhangerschap moeten regelen, bestellen met je lidmaatschapsnummer. En dan niet 10 kaarten pp! Er zijn denk ik heel veel trouwe anhangers die ook geen kaartje hebben en het ook niet eens zijn met de gang van zaken. Diep triest !!!

Hans Vierlingsbeek

Ik ben lid van anhangerschap normaal sinds 1986. Helaas, om 10.00 uur alles uitverkocht...... Waarom niet speciaal voor de echte fans een verkoop regelen? Dit slaat helemaal nergens op.

Henkie Oirschot