Gastenboek

Teken het gastenboek

Bij de songteksten op deze website staan de lyrics van Normaal (duh) . Maar als ik bijvoorbeeld de lyrics van Dun op d'n mest van het album Deurdonderen In De Achterhoek hoor en deze vergelijk met de lyrics van Dun op d'n mest van het album D'n Achterhoek Tsjoek dan zijn deze anders... Waarom staat er maar 1x de songtekst in de lijst (die van D'n Achterhoek Tsjoek)?

Da Shredder Velp

De kaarten besteld dus wij zijn dr bij. En hebben we dr allemaal een beetje zin ?

miranda meester houtigehage

Ook wij als vrijwilligers staan alweer te trappelen om de wei in te mogen. Beloofd weer een mooi weekend te worden, nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Een van de vrijwilligers

Nog 3,5 week we hebben er zin in !!!!!!

Sjaak en Anita

Ik heb in de aanbieding een signeerde (Bennie Jolink) single `t is klooten hier - hels als `n jachthond van Normaal.

M.H. Vosseberg Ulft

Høkersmarkt voor het goede doel Het terrein bij Café De Tol in Zelhem stond zaterdag 25 juni in het teken van Normaal tijdens een speciale Høkersmarkt. De markt, bij de oude stamkroeg van Normaal, was vooral bedoeld als ruilbeurs voor onder andere collector's items uit de veertig jaar dat de band Normaal heeft bestaan. Ook werd er een veiling met Normaal-artikelen gehouden. De opbrengst ging naar KWF Kankerbestrijding. Foto's zie: http://www.achterhoekfoto.nl/viewer/4747/normaal-artikelen-ruilen-op-h%C3%B8kersmarkt-in

R. Spijker Overijssel

MISSEN JULLIE FERDI OP DE AFSCHEIDS-CD / DVD ?

Een vraag ?

http://www.dutchcharts.nl/weekchart.asp?cat=d

Ron Apeldoorn

Anhangers! Ik ben opzoek naar een mede-verzamelaar van Normaal platen, cassettes en cds die mij kan vertellen wat er nog meer is dan op https://www.discogs.com/artist/277603-Normaal aangegeven staat. Dus niet alleen de titels maar ook de verschillende versies en uitgaven.

Herman Breda

Ik zit net naar de dvd van het afscheidsconcert te kijken. Volgens mij werd het nummer "buugen of basten" ook gespeeld. Maar dit nummer is niet terug te vinden op de tracklist. Is dit nummer er uit geknipt?....

Hendrik