Gastenboek

Teken het gastenboek

ZELHEM – Bennie Jolink en zijn mannen mogen dan zijn gestopt, de roep naar alles wat met Normaal te maken heeft lijkt er alleen maar groter op te worden. Zaterdag 01 juli 2017. wordt er vanaf 13.30 uur weer een speciale Høkersmarkt gehouden op het terrein bij café De Tol in Zelhem met o.a. de band Kisjeskearls .

R. Spijker

Waarom staat de tekst van "zei de Pröhs" niet op de site? Is deze ergens anders te vinden?

Helma Brabant

kan ik weer van de stroom verziening gebruik maken vanwege mijn slaapapneu apparaat

henri pennings Sint Anthonis

ik mis de marchals in het programa graag bericht hier over.

henri pennings sint anthonis

klop het dat NORMAAL PILSENER weer op de markt komt, ?? zie webpagina van Bokrijders bier... weet iemand hier meer van????

henk

Heeft iemand belangstelling voor heel veel anhangerschapsbodes? Voor een Normaal Muts.

Joop

wat gaaffffff om te zien dat "Teetje'' nog steeds in het anhangerschapbestuur zit ! wat leuk ! (ik heb een jaartje mee gedraaid ;) )

Ingrid Zutphen

iedereen de beste wensen voor 2017!

brabantse hoker

Was inderdaad jammer dat Wimken en Paul er niet waren, maar hoorde dat Wimken een goede reden had en Paul ging liever op zondag, toen er geen signeersessie van Normaal was ingepland. De lp's klinken wel erg goed.

Onwyse Høker

Beste redactie, het zou wel fijn zijn als jullie wat controleerden voor je het in de bode zet. Ik dacht na jaren eindelijk Paultjen weer de hand te kunnen schudden en Wimken te kunnen bedanken op de platen en cd beurs... zit daar (met alle respect) alleen de wereldkampioen ouwehoeren dhr H Haverkamp. Toch ff retourtje utrecht daarvoor gedaan. Van gif heb ik ook maar de zoveelste pseudoniem 'limited edition' laten liggen.

Høken-Tinus de Beer