Gastenboek

Teken het gastenboek

De DVD verschijnt op 21-06-2016 tevens op blu-ray

Ron

ben ook benieuwd wanneer het afscheidsconcert op DVD verschijnt. Dan ga ik 'm zeker kopen. Heeft het anhangerschap hier een antwoord op? groeten uut brabant!

brabantse hoker

Wie kan mij helpen aan het liedje 'Oe-oe-oeroezgan' eventueel tegen vergoeding

R. Punter

Hallo weet iemand wanneer de d.v.d met de opnamen van het afscheidsconcert op de markt komt

breuer@hetnet.nl v veld

Hebben jullie dit al gezien? https://www.youtube.com/watch?v=vJsJOmyx-d4 Dat wudt høken als vanouds!

Sjoukje

Is de B. kant van de single Hendrik Haverkamp en is terug te vinden op de cd singlecollectie 1979-1984

Ron V Apeldoorn

wie weet op welke cd of LP het nummer "kom is effe hier"staat? groeten d'n Brabantse hoker!

brabantse hoker brabant

Aktie KWF met Normaal-Verzamelbeurs en diverse optredens. Deze aktie zal gehouden worden op zaterdag 25 Juni van 14.00 tot 21.00 uur bij Cafe de Tol in Zelhem. Tevens zal er een grote veiling gehouden worden met hele speciale Normaal-Artikelen, wordt later bekend gemaakt. De organisatie is in handen van Herman Otterloo en Roy Hulshof en Hokers Brigade Lievelde m.m.v. Henk Kelder en Cafe de Tol. Alle opbrenst is voor het KWF, behalve van de standhouders (deze kunnen natuurlijk wel een bijdrage doen in de melkbussen die op het terrein van de Tol staan. We zoeken nog standhouders en sponsoren voor deze dag. Je kunt je aanmelden bij hj.otterloo@kpnmail.nl en rhulshof81@hotmail.com. Sponsoren voor onvoorziene kosten deze dag. Wat we eventueel daarvan overhouden gaat ook naar het KWF.

Herman Otterloo Apeldoorn

Mooie tijd gehad met hun muziek ook nu nog , ik heb nog oude tape opname van hun ,was toen bij Radio Rekken ,is daar bij jullie nog belangstelling voor ? was op een zondag middag in de begin jaren ,gaat ook over het oprichten van een fanclub ,komt onder het genot van een pilsje "Anhangerschap" uit. en nog veel meer .zou jammer zijn als dat verloren ging denk ik .

Laurens Kolkman Winterswijk

Het was KEI gezellig en schon geweest bij de afscheidsfeest. Om nooit meer te vergeten. Ook de jaren in Vlierden en in liessel. Bennie bedankt voor al die mooie jaren.

Monique van Bussel Asten/Someren