Gastenboek

Teken het gastenboek

Hallo, ik ben een boek aan het schrijven over Willem Terhorst: 'Wimken van Diene - Ik Blief Altied Normaal.' De geplande verschijningsdatum van het boek is november 2019. Graag zou ik in dit boek ook verhalen van anhangers over Willem willen opnemen. Mocht je mooie herinneringen hebben aan Willem, stuur ze dan s.v.p. naar info@thewildeast.nl. Alvast bedankt.

Robin Steentjes

Al wordt het een half concert! 40 jaar Anhangerschap zonder Normaal....

Bert Hartog

Lidmaatschap heeft ook niet zoveel waarde meer. Verhalen in de Bode zijn logischerwies allemaal uit de oude doos en bij het Hokersweekend zie je toch steeds meer mensen niet meer die al jaren kwamen. Helemaal niet meer als de dingen zo gaan lopen als ik denk dat ze gaan lopen wat een concert van Normaal tijdens het HW betreft. Had ik al gezegd dat ik dat wel leuk zou vinden? Bij deze dan.

Jan

Wederom geprobeerd kaarten te bestellen. Weer geen kaarten beschikbaar. Wat een fiasco ! Lidmaatschap wordt beloond. Not!

Fred

Probeer kaarten te bestellen op ticketmaster.Klokslag 10.Maar helaas geen tickets beschikbaar.Waarom de anhangers geen voorrang?Omdat je al jarenlang lid bent van de anhangerschapsbode?

Boer oet Sibboern Sibboern

Nee, want Anhangers krijgen als goedmaker voor deze fiascovoorverkoop een volledig Normaal concert op het Hokerweekend, toch????????????????????

Jan

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR! Voor het uitverkochte concert in Lochem op donderdag 30 mei komt een beperkt aantal extra kaarten vrij. Het verder uitwerken van de productie plannen maakt het mogelijk meer concertbezoekers toe te laten tot het terrein. De extra kaarten, maximaal 6 kaarten per order, zijn vanaf donderdag 28 februari om 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster. ANHAANGERS KRIJGEN WEER GEEN VOORANG????????????????????????????????????????????????

h

De datum voor cd met boek is 29 maart Zojuist gelezen

Theo Neggers Veldhoven

goed nieuws ik las dat de datum van de cd "Bernard Jolink post normaal" nog niet helemaal bekend is maar het komt na lang wachten i.i.g. vóór 30 mei. :-) ben benieuwd. groeten uut Brabant !

Brabantse hØker

Normaal geet nooit nie verleuren

Evert Haije Raalte