Gastenboek

Teken het gastenboek

hoi allemaal kan iemand mij helpen aan het geluid van de kraaiende haan zoals we allemaal kennen voorafgaande aan de optredens. het staat op de plaat ,springlevend..maar daar hoor je het bijna niet zou het gekraai graag willen gebruiken voor de opening van mijn eigen feest. wie heeft alleen de haan en wil deze met mij delen ???

Elly Janssen Schaijk

Anhangerschap organisasie en iedereen die hebt meegewerkt : het was weer een super mooi & gezellig Høkerweekend, allemaal ontiegelijk bedaankt en hopelijk volgend jaar weer ! Tuurlijk is't geheel begrijpelijk maar eerlijkheid gebied toch te zegge dat't toch wel een bietje 'kaal' was zonder Ben en z'n manschappe op de Zaterdagavond ! Wense we daarom Ben nog veul jare erbij en da wij nog veul kere vanuit Brabant richting cafe De tol kunne kome, groete van Marius Mengpaneel, Kees d'n Bono. Mystika en Wim d'n Høker.

Høker Wim Wijk en Aalburg

Heel veel plezier allemaal

Henk en Trijnie Schippers hallum

Henk en medewerkers, langs deze weg wil ik jou/jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst afgelopen vrijdag avond. Geweldig en ook namens een Jan een grote dank.

Gerrit Botterman en Jan Veldhuis Hengelo gld

Ik ben opzoek naar de blues lp van Normaal wie kan mij hieraan helpen. Alvast bedankt Richard

Richard Nijbakker Heerlen

@Da Shredder. Helaas is het bijna onmogelijk om alle versies van de verschillende nummers online te gaan zetten. Als je goed op let, dan zul je merken dat er zelfs regelmatig verschil zit tussen het nummer op de cd/lp en het bijbehorende tekstboekje. Ook bij de verschillende Veldtochten zaten er regelmatig kleine (of grote) verschillen in de tekst van hetzelfde nummer. We hebben in het verleden wel eens een poging gedaan om alle versies online te krijgen, maar zoals reeds gemeld: dit is bijna niet te doen. (Misschien in de toekomst nog eens een keer proberen.)

Peter Kramer

Bij de songteksten op deze website staan de lyrics van Normaal (duh) . Maar als ik bijvoorbeeld de lyrics van Dun op d'n mest van het album Deurdonderen In De Achterhoek hoor en deze vergelijk met de lyrics van Dun op d'n mest van het album D'n Achterhoek Tsjoek dan zijn deze anders... Waarom staat er maar 1x de songtekst in de lijst (die van D'n Achterhoek Tsjoek)?

Da Shredder Velp

De kaarten besteld dus wij zijn dr bij. En hebben we dr allemaal een beetje zin ?

miranda meester houtigehage

Ook wij als vrijwilligers staan alweer te trappelen om de wei in te mogen. Beloofd weer een mooi weekend te worden, nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Een van de vrijwilligers

Nog 3,5 week we hebben er zin in !!!!!!

Sjaak en Anita