Gastenboek

Teken het gastenboek

ZELHEM – Bennie Jolink en zijn mannen mogen dan zijn gestopt, de roep naar alles wat met Normaal te maken heeft lijkt er alleen maar groter op te worden. Zaterdag 25 juni a.s. wordt er van 13.30 tot 21.00 uur een speciale Høkersmarkt gehouden op het terrein bij café De Tol in Zelhem. De opbrengsten ervan gaan naar het KWF, de kankerbestrijding. Volgens Herman Otterloo staan er deze dag de nodige verrassingen op het programma: ,,En die zijn beslist de moeite waard. Ook worden er diverse activiteiten gehouden, waaronder een veiling met veel, hele speciale Normaal-artikelen.” Los van de standhouders gaan de opbrengsten van die dag naar het KWF. ,,Zo is het de bedoeling dat er op het terrein van De Tol melkbussen komen te staan, waarin de anhangers een vrije gift kunnen doneren.” De volgende bands treden er op: De Kisjeskearls, de Anhangerschapband, Half um Half en Nie Wies.

R. Spijker

Al jaren ''fan'' van de band maar nu eindelijk een echte anhanger geworden!

Anke van Mierlo Hoogezand

Komt mooi wark dit jaar ook op het Hokersweekend? zou vet zijn

kevin troapel

Waarom staat geen actueel Nieuws op de officiële site van Normaal? O.a. het nieuws van het uitkomen van de Afscheid Dvd wordt er niet vermeld. Ook in Høkersboek op normaal.nl vind ik het te rustig. Ik vind dat dit beterschap verdient.

R. Spijker

Hoi, is er al iets meer bekend over het Høkersweekend. Ik zie dat Old Ni-js speelt, wat zijn de plannen nog meer?

Ton Rosmalen

De DVD verschijnt op 21-06-2016 tevens op blu-ray

Ron

ben ook benieuwd wanneer het afscheidsconcert op DVD verschijnt. Dan ga ik 'm zeker kopen. Heeft het anhangerschap hier een antwoord op? groeten uut brabant!

brabantse hoker

Wie kan mij helpen aan het liedje 'Oe-oe-oeroezgan' eventueel tegen vergoeding

R. Punter

Hallo weet iemand wanneer de d.v.d met de opnamen van het afscheidsconcert op de markt komt

breuer@hetnet.nl v veld

Hebben jullie dit al gezien? https://www.youtube.com/watch?v=vJsJOmyx-d4 Dat wudt høken als vanouds!

Sjoukje