Gastenboek

Teken het gastenboek

Heb in de pre sale al geen kaarten kunnen bemachtigen en verrek 't om het dubbele te betalen! In november was in Sibboern een KWF benefiet concert, op 1 december overleed Eisse op 58 jarige leeftijd. Eisse was meer dan 30 jaar voorzitter van Schanspop 2000. Heb het geld voor 4 kaarten maar overgemaakt aan KWF op rekeningnummer NL23 RABO 0333 7779 99 en roep alle høkers op hetzelfde te doen. Arnold

Klompenman Noordbrouk

30 mei komen de gele hesjes Lochem omsingelen alleen anhangers worden doorgelaten!!! H. A. L. V. U.

Gele hesjes

betaal je al 40 jaar voor lidmaatschap anhangersshap en dan niet voorrang krijgen, geen kaarten aanbieden voor je eigen leden. waardeloos bestuur moet oprotten, als jullie zelf maar lekker vooraan staan he ? echte anhangers hebben nu geen kaartje henk kelder !

Arthur Dellink Deventer

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van Strien www.dannyvanstrien.jimdo.com

Danny van Strien Rotterdam

Helaas heb ik ook geen kaartjes weten te bemachtigen. Daarom wil ik hierbij aangeven welke band ik graag op het Hokerweekend wil zien (zie oproep in de Bode): NORMAAL. Verder zou ik alle Anhangers, die geen kaartjes hebben kunnen kopen, op willen roepen om geen kaartjes voor woekerprijzen via andere kanalen te kopen. Ik weet het, je mist een misschien wel unieke gelegenheid om Normaal nogmaals te zien, maar als niemand die veel te dure kaartjes koopt (en dat geldt voor alle concerten), zijn dit soort praktijken snel afgelopen. Dan kunnen ze wel roepen dat het uitverkocht is, maar is er toch maar de helft (of minder) van het aantal bezoekers.

Huub

Voor mij geld: geen Normaal op het Hokersweekend, dan ga ik niet. Lijkt me toch wel redelijk om ook iets voor de Anhangers te doen, als het Dhr. Jolink behaagt tenminste. Juni tot en met september is tied zat om uut te rusten, toch? Hoewel je bie ut Hokersweekend hetzelfde gelazer krijgt met mensen die in 2018 ineens anhanger zijn.

Jan

dat is toch niet normaal , zit met 2 man klaar voor ticket en niets ,als 30 jaar lid en niets voor het lidmaatschaap . hoop dat jullie iets voor de trouwe fans kunnen betekenen . eventueel via lidmaatschap nog kaarten kan bestellen.

verberne asten

dat is toch niet normaal , zit met 2 man klaar voor ticket en niets ,als 30 jaar lid en niets voor het lidmaatschaap . hoop dat jullie iets voor de trouwe fans kunnen betekenen . eventueel via lidmaatschap nog kaarten kan bestellen.

verberne asten

Mochten er nog kaarten voor het anhangerschap beschikbaar komen dan zou je er ook een presale avond van kunnen maken bij een geschikte horecagelegenheid. Een leuk bandje erbij en 1 of max 2 kaartjes per persoon. In ruil daarvoor een klein gedeelte van consumptieopbrengst ten bate van t anhangerschap. Misschien kan je er zo weer een leuke sfeer in krijgen.. Wel tijdig aankondigen graag!

Chris Hendriks Someren-Heide

Een bijdrage aan ons standbeeld in Lochem was weljom. Wij echter niet. Beetje jammer..

Standbeeld