Gastenboek

Teken het gastenboek

GVD het waren 8 geweldige minuten. NORMAAL bedankt!!! Weer niks veur de anhangers bedankt GVD.

Klompenman

Zo, ben je een hard werkend iemand. Lukt dus niet om 10 uur kaarten te bestellen. Er wordt beloofd dat er voor iedereen kaarten zijn. Nee hoor, je wordt als werkende gestraft! Je kunt alleen nog kaarten voor woekerprijzen krijgen. Dat is toch niet Normaal. Jammer, heel erg jammer!

Joop

Ticketmaster blijkt nog wel kaarten te hebben, Mojo niet? Maar ik ben er gelukkig bij in Lochem.

Frans Delft

"er is ons verzekerd dat dit jaar de reguliere verkoop voor allemaal voldoende mogelijkheden geeft om kaarten te bemachtigen." Ja, in acht minuten uitverkocht. Mooi waardeloos.

Frans Delft

Ik ken nijna geen band die geen presale houdt voor Anhangers die betaald lid zijn van een fanclub of Anhangerschap. Pearl Jam, U2, Metallica, ben lid van allemaal en voor heel wat meer geld dan de 14 Euro van het Anhangerschap. Maar blijkbaar vindt men dat bij het Anhangerschap te duur om te regelen (anders dan een link speciaal voor alle zwarthandelaren op Facebook). Zal wel weer tien kaarten per persoon zijn ook? Waarom limiteer je dat niet tot 4?

Jan

Wanneer kunne we kaarten reserveren voor Hemelvaart ?

Fred

Dat lidmaatschap van het Anhangerschap heb je ook geen donder aan. Voor 21 mei 2020 wéér geen pre-sale voor leden. Wát heb je er nog aan...?

Henk Bakker Blokzijl

Weet iemand ook of er bladmuziek voor de trekzak bestaat van de beste band allertijden normaal.

Winter Drachten

HALVU, Top 2000, STEM NORMAAL IN DE TOP 10

h Geybels Valkenswaard

Deerntjen - Root 2 Music - YouTube

H