Gastenboek

Teken het gastenboek

Mooie tijd gehad met hun muziek ook nu nog , ik heb nog oude tape opname van hun ,was toen bij Radio Rekken ,is daar bij jullie nog belangstelling voor ? was op een zondag middag in de begin jaren ,gaat ook over het oprichten van een fanclub ,komt onder het genot van een pilsje "Anhangerschap" uit. en nog veel meer .zou jammer zijn als dat verloren ging denk ik .

Laurens Kolkman Winterswijk

Het was KEI gezellig en schon geweest bij de afscheidsfeest. Om nooit meer te vergeten. Ook de jaren in Vlierden en in liessel. Bennie bedankt voor al die mooie jaren.

Monique van Bussel Asten/Someren

Wie kan ik tegen een kleine vergoeding blij maken met de anhangerschapbode van 1994 tm 2014 en nog enkele losse nummer van 1998 en 1993. Stuur maar een berichtje naar tony.bierbooms@zonnet.nl. Groeten Tony

Tony bierbooms Kruisland

Wat een prachtig afscheidsconcert, te gek gedaan! Maar als ik alles terugkijken op YouTube zie ik toch vooral een steengoede band met een zanger die helaas moet stoppen vanwege zijn gezondheid... Veel mensen zullen zeggen dat Bennie "Normaal" is, als ik het concert bekijk en zie hoe geweldig de band is, is Bennie gewoon de zanger van Normaal... Dus wat mij betreft gewoon door blijven gaan met die geweldige band!!

Høker

Wat een overweldigend slotconcert was het in het Gelredome. Ik heb het al diverse keren teruggezien op TV, en ik moet zeggen dat het kippenvel moment voor mij is de reactie van Ben en Jan Wilm op de drumsolo van Timo tijdens de intro van Deurdonderen. Dondersgoede performance! Het bevestigd voor mij nog eens de woorden van Ben: "i-j mot stoppen op het hoogtepunt". Wat een professionals stonden daar op het podium. Hier kan Nederland nog lang op teren! Normaal bedankt voor alle jaren en de nalatenschap die er nu ligt. Het is jammer, maar het is voorbij :(.

Harald

Normaal-Verzamelmarkt Reunie, deze wil ik graag organiseren. Er zijn plannen voor. Graag natuurlijk veel Anhangers naar dit evenement. Ook graag standhouders voor deze markt. Jullie kunnen je aanmelden via hj.otterloo@kpnmail. Dus hokers kom op meld je aan. Deze week wordt de datum bekend gemaakt. Herman Otterloo

Herman Otterloo Apeldoorn

Was super gisteren op NPO1 Mag toch hopen dat rr een uutgebreide Dvd van uut komt. Ajuu de mazzel

Dre Duitsland

Wie heeft er interesse in meer dan 10 jaar anhangerschapsbodes? Te ruilen voor een vest maat XXL? Of iets anders van deze geweldige band.

Joop

iemand toevallig het solonummer (niet odeerne) van jan wilm gefilmd tijdens het concert?Nummer heet toevallig.

jacob

Ik heb gehoord van Tonny dat Jeanne Donkers mij zoekt. Ik heb je een vriendenverzoek verstuurd via Facebook. gr John (de conducteur). Dat weet je wel wie ik ben.

John