Gastenboek

Teken het gastenboek

Na 28 jaar heb ik besloten mijn lidmaatschap op te zeggen. Het is mooi ewes, Anhangerschap bedankt voor alles!!!

Michel

Het was weer een allemachtig mooi weekend

Sjaak en Anita

Geweldig dat dit weekend nog steeds gehouden wordt, me prima vermaakt als altijd. Zou er voor volgend jaar, met uitzondering van de Kisjeskearls en Normaliter en zeker Old Nijs want die waren er in het begin bij Ferdy en Wimken, zou er voor de andere bands onderling vergaderd kunnen worden dat ze elk 1-2 Normaal liedjes spelen maar elk een ander? Ook ik bun mar een eenvoudige boerenlul maar ik hoef dat geen acht keer op een weekend te horen. Spreek dan af dat je echt in het oneindige Normaal liedjes verleden duikt en kom net als de Kisjeskaerls (sorry Flakkeese spelling) met liedjes die Normaal de laatste jaren weinig speelde zoals de Klok op Rock en de dames welbekende Steven Paul. Verder iedereen van het Anhangerschap, De Tol, vrijwilligers en bands bedankt maar onthou: er is zoveel meer Normaal.

Jan Flakkee

Normaal komt met muzikale ode aan motorcrosser Jeffrey Herlings ELSENDORP - De Achterhoekse band Normaal is al een tijdje gestopt, maar brengt toch nog een nieuwe single uit. Het is een eerbetoon aan motorcrosser Jeffrey Herlings, die zaterdag voor de derde keer wereldkampioen MX2 werd. De band had de single al een paar jaar geleden gemaakt, maar door blessures greep Herlings in 2014 en 2015 naast de wereldtitel. "Eerder lukte het hem helaas nog niet om wereldkampioen te worden", aldus zanger Bennie Jolink in de Gelderlander. "Ha, feestboekaniers! Jeffrey Herlings is WERELDKAMPIOEN!!! Voor de 3e keer", schrijft Jolink op Facebook. "Eindelijk wordt dus nu de single uitgebracht." Herlings rapt mee Het nummer heet 'Jeffrey Herlings 3x wereldkampioen'. Herlings zelf is ook te horen, hij rapt een stukje. Het liedje is te beluisteren via Spotify en te koop op iTunes.

brabantse hoker

Organisatie, medewerkers en vrijwilligers van het Anhangerschap en cafe de Tol, super bedankt voor het top georganiseerde weekend! Het was geweldig!!!!!

Brenda

hoi allemaal kan iemand mij helpen aan het geluid van de kraaiende haan zoals we allemaal kennen voorafgaande aan de optredens. het staat op de plaat ,springlevend..maar daar hoor je het bijna niet zou het gekraai graag willen gebruiken voor de opening van mijn eigen feest. wie heeft alleen de haan en wil deze met mij delen ???

Elly Janssen Schaijk

Anhangerschap organisasie en iedereen die hebt meegewerkt : het was weer een super mooi & gezellig Høkerweekend, allemaal ontiegelijk bedaankt en hopelijk volgend jaar weer ! Tuurlijk is't geheel begrijpelijk maar eerlijkheid gebied toch te zegge dat't toch wel een bietje 'kaal' was zonder Ben en z'n manschappe op de Zaterdagavond ! Wense we daarom Ben nog veul jare erbij en da wij nog veul kere vanuit Brabant richting cafe De tol kunne kome, groete van Marius Mengpaneel, Kees d'n Bono. Mystika en Wim d'n Høker.

Høker Wim Wijk en Aalburg

Heel veel plezier allemaal

Henk en Trijnie Schippers hallum

Henk en medewerkers, langs deze weg wil ik jou/jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst afgelopen vrijdag avond. Geweldig en ook namens een Jan een grote dank.

Gerrit Botterman en Jan Veldhuis Hengelo gld

Ik ben opzoek naar de blues lp van Normaal wie kan mij hieraan helpen. Alvast bedankt Richard

Richard Nijbakker Heerlen