Gastenboek

Teken het gastenboek

Probeer kaarten te bestellen op ticketmaster.Klokslag 10.Maar helaas geen tickets beschikbaar.Waarom de anhangers geen voorrang?Omdat je al jarenlang lid bent van de anhangerschapsbode?

Boer oet Sibboern Sibboern

Nee, want Anhangers krijgen als goedmaker voor deze fiascovoorverkoop een volledig Normaal concert op het Hokerweekend, toch????????????????????

Jan

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR! Voor het uitverkochte concert in Lochem op donderdag 30 mei komt een beperkt aantal extra kaarten vrij. Het verder uitwerken van de productie plannen maakt het mogelijk meer concertbezoekers toe te laten tot het terrein. De extra kaarten, maximaal 6 kaarten per order, zijn vanaf donderdag 28 februari om 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster. ANHAANGERS KRIJGEN WEER GEEN VOORANG????????????????????????????????????????????????

h

De datum voor cd met boek is 29 maart Zojuist gelezen

Theo Neggers Veldhoven

goed nieuws ik las dat de datum van de cd "Bernard Jolink post normaal" nog niet helemaal bekend is maar het komt na lang wachten i.i.g. vóór 30 mei. :-) ben benieuwd. groeten uut Brabant !

Brabantse hØker

Normaal geet nooit nie verleuren

Evert Haije Raalte

ik bun niet commercieël………………….

rob

Ik kan me niet herinneren wanneer de laatste Bode verschenen is. Iemand een idee?

Henk Bakker Blokzijl

Filmpje van 28-12-2018 op You Tube gezien met Bennie Jolinnk over 30 mei Hemelvaartsdag 2019? Zie: https://www.youtube.com/watch?v=_i-9IPXnwoM ARNHEM - In het programma Helden van 2018 van Omroep Gelderland blikt de Achterhoekse zanger Bennie Jolink samen met presentatoren Jan de Hoop en Sonja Booms terug op het jaar 2018. Vanwege gezondheidsproblemen stopte de Achterhoekse zanger in 2015 met optreden. Maar hij is zodanig hersteld dat hij het podium weer op durft te stappen, er een nieuw album én een boek verschijnt.

R. Spijker Overijssel

Op zondag 23 december 2018 organiseert de afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis ‘De Brink’ in Eerde. Jan Donkers uit Erp houdt dan een tentoonstelling met zijn verzameling over Normaal. Waar: gemeenschapshuis de Brink, St. Antoniusplein in Eerde (bij Veghel) Wanneer: 9.00-12.00 uur Meer informatie: www.verzamelbeurseerde.nl

Meijer Eerde (bij Veghel)