Gastenboek

Teken het gastenboek

Echt heel jammer dat we geen kaartjes hebben kunnen bestellen via ticketmaster. voor het optreden van Normaalop 30 mei 2019 Vrij genomen vrijdag 7 12 om om 10.00 uur te gaan bestellen ook nog geprobeerd om 10.10 uur te bellen met ticketmaster. Kom je niet doorheen. We hadden all een hotel geboekt twee dagen geleden, zo van ..... het moet toch lukken. Als ik dan vrij neem om twee tickets te verkrijgen. Helaas, helaas niet gelukt. Echt een kater nu!! pfffff Groeten Mirjam de vrouw van Henk van Luijtelaar die al zijn hele leven fan is van Normaal.

Mirjam van Luijtelaar Soest

idd om 10.00 geen enkele kaart op de aangeprezen site wel bij andere voor 100€ en meer maakt het toch een stuk minder leuk als aanhanger

M van 't Westeinde Oudesluis

een 8 minuten later op marktplaats: 4 normaal olderwets hoken tickets 285 x gezien 22 x bewaard sinds 07 dec. '18, 10:08 4 normaal olderwets hoken tickets € 50,00 Marino?? in Assen https://www.marktplaats.nl/a/tickets-en-kaartjes/evenementen-en-festivals/m1351990463-4-normaal-olderwets-hoken-tickets.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr en met een beetje pech wordt je nog belazerd ook. 285 vedrietige Normaalfans zochten daar ook al.

rene verbeek zevenaar

we een maffia gedoe .die kaartverkoop ben er helemaal klaar mee ga 100 euro betalen voor kaartje

Jan Nijverdal

Ik hoorde vanmorgen ook pas dat er gisteren al kaarten in de verkoop waren. Waarschijnlijk was alles in de pre-sale allang uitverkocht en was de ''officiële'' verkoop dus puur voor de vorm. Het is niet erg dat leden van de fanclub voorrang krijgen, dat is juist goed, maar dan was het wel zo handig geweest om dat niet alleen hier kenbaar te maken. Nu maak je voor niets een account aan en zit je vanaf half tien achter de computer te wachten om tot de conclusie te komen dat het voor niets was.

Marco Borculo

precies om 10 uur krijg ik al geen kaarten meer. de kaarten maffia is weer aan de gang. Boeh!!! https://www.ticketmaster.nl/event/normaal-olderwets-hken-tickets/232839

rene verbeek zevenaar

Ik wil graag samen met mijn zoon naar Normaal. Maar ja, dan blijken de kaartjes al weg te zijn. Zo wordt je blij gemaakt met een dooie mus. En ik ga echt niet de hoofdprijs betalen om er als nog bij te kunnen zijn. Als er iemand 2 kaartjes te koop heeft voor een Normale prijs, dan hoor ik dat graag.

Huub Biest-Houtakker

Herman/Hendrik, Laat het even weten of jullie morgen bij de reguliere verkoop nog aan kaarten kunnen komen. Ik heb vanochtend een paar extra kaarten gekocht (alleen voor noodgevallen en ECHTE HOKERS). Maak dit even bekend anders bij Henk & Ingrid. Ik hoor het wel even. Gr. Ad

Adjuh Vorden

Idd, door het invullen van je lidmaatschapnummer was het eerlijkst geweest.

Robert Werink

Lekker hoor, Ga je je aanmelden voor de presale verkoop van de kaarten, kom je na een dag hard werken thuis en wil je kaarten bestellen zijn ze al op. Hoezo speciaal voor de fans??

Herman