Gastenboek

Teken het gastenboek

Ik heb in de aanbieding een signeerde (Bennie Jolink) single `t is klooten hier - hels als `n jachthond van Normaal.

M.H. Vosseberg Ulft

Høkersmarkt voor het goede doel Het terrein bij Café De Tol in Zelhem stond zaterdag 25 juni in het teken van Normaal tijdens een speciale Høkersmarkt. De markt, bij de oude stamkroeg van Normaal, was vooral bedoeld als ruilbeurs voor onder andere collector's items uit de veertig jaar dat de band Normaal heeft bestaan. Ook werd er een veiling met Normaal-artikelen gehouden. De opbrengst ging naar KWF Kankerbestrijding. Foto's zie: http://www.achterhoekfoto.nl/viewer/4747/normaal-artikelen-ruilen-op-h%C3%B8kersmarkt-in

R. Spijker Overijssel

MISSEN JULLIE FERDI OP DE AFSCHEIDS-CD / DVD ?

Een vraag ?

http://www.dutchcharts.nl/weekchart.asp?cat=d

Ron Apeldoorn

Anhangers! Ik ben opzoek naar een mede-verzamelaar van Normaal platen, cassettes en cds die mij kan vertellen wat er nog meer is dan op https://www.discogs.com/artist/277603-Normaal aangegeven staat. Dus niet alleen de titels maar ook de verschillende versies en uitgaven.

Herman Breda

Ik zit net naar de dvd van het afscheidsconcert te kijken. Volgens mij werd het nummer "buugen of basten" ook gespeeld. Maar dit nummer is niet terug te vinden op de tracklist. Is dit nummer er uit geknipt?....

Hendrik

ZELHEM – Bennie Jolink en zijn mannen mogen dan zijn gestopt, de roep naar alles wat met Normaal te maken heeft lijkt er alleen maar groter op te worden. Zaterdag 25 juni a.s. wordt er van 13.30 tot 21.00 uur een speciale Høkersmarkt gehouden op het terrein bij café De Tol in Zelhem. De opbrengsten ervan gaan naar het KWF, de kankerbestrijding. Volgens Herman Otterloo staan er deze dag de nodige verrassingen op het programma: ,,En die zijn beslist de moeite waard. Ook worden er diverse activiteiten gehouden, waaronder een veiling met veel, hele speciale Normaal-artikelen.” Los van de standhouders gaan de opbrengsten van die dag naar het KWF. ,,Zo is het de bedoeling dat er op het terrein van De Tol melkbussen komen te staan, waarin de anhangers een vrije gift kunnen doneren.” De volgende bands treden er op: De Kisjeskearls, de Anhangerschapband, Half um Half en Nie Wies.

R. Spijker

Al jaren ''fan'' van de band maar nu eindelijk een echte anhanger geworden!

Anke van Mierlo Hoogezand

Komt mooi wark dit jaar ook op het Hokersweekend? zou vet zijn

kevin troapel

Waarom staat geen actueel Nieuws op de officiële site van Normaal? O.a. het nieuws van het uitkomen van de Afscheid Dvd wordt er niet vermeld. Ook in Høkersboek op normaal.nl vind ik het te rustig. Ik vind dat dit beterschap verdient.

R. Spijker