Gastenboek

Teken het gastenboek

Ik ben opzoek naar de blues lp van Normaal wie kan mij hieraan helpen. Alvast bedankt Richard

Richard Nijbakker Heerlen

@Da Shredder. Helaas is het bijna onmogelijk om alle versies van de verschillende nummers online te gaan zetten. Als je goed op let, dan zul je merken dat er zelfs regelmatig verschil zit tussen het nummer op de cd/lp en het bijbehorende tekstboekje. Ook bij de verschillende Veldtochten zaten er regelmatig kleine (of grote) verschillen in de tekst van hetzelfde nummer. We hebben in het verleden wel eens een poging gedaan om alle versies online te krijgen, maar zoals reeds gemeld: dit is bijna niet te doen. (Misschien in de toekomst nog eens een keer proberen.)

Peter Kramer

Bij de songteksten op deze website staan de lyrics van Normaal (duh) . Maar als ik bijvoorbeeld de lyrics van Dun op d'n mest van het album Deurdonderen In De Achterhoek hoor en deze vergelijk met de lyrics van Dun op d'n mest van het album D'n Achterhoek Tsjoek dan zijn deze anders... Waarom staat er maar 1x de songtekst in de lijst (die van D'n Achterhoek Tsjoek)?

Da Shredder Velp

De kaarten besteld dus wij zijn dr bij. En hebben we dr allemaal een beetje zin ?

miranda meester houtigehage

Ook wij als vrijwilligers staan alweer te trappelen om de wei in te mogen. Beloofd weer een mooi weekend te worden, nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Een van de vrijwilligers

Nog 3,5 week we hebben er zin in !!!!!!

Sjaak en Anita

Ik heb in de aanbieding een signeerde (Bennie Jolink) single `t is klooten hier - hels als `n jachthond van Normaal.

M.H. Vosseberg Ulft

Høkersmarkt voor het goede doel Het terrein bij Café De Tol in Zelhem stond zaterdag 25 juni in het teken van Normaal tijdens een speciale Høkersmarkt. De markt, bij de oude stamkroeg van Normaal, was vooral bedoeld als ruilbeurs voor onder andere collector's items uit de veertig jaar dat de band Normaal heeft bestaan. Ook werd er een veiling met Normaal-artikelen gehouden. De opbrengst ging naar KWF Kankerbestrijding. Foto's zie: http://www.achterhoekfoto.nl/viewer/4747/normaal-artikelen-ruilen-op-h%C3%B8kersmarkt-in

R. Spijker Overijssel

MISSEN JULLIE FERDI OP DE AFSCHEIDS-CD / DVD ?

Een vraag ?

http://www.dutchcharts.nl/weekchart.asp?cat=d

Ron Apeldoorn