Gastenboek

Teken het gastenboek

Er was even sprake van kaartverkoop voor het HW toen ik ingelogd was, maar betekent een account hebben ook kunnen bewijzen dat je lid bent? Nee, dat niet. Nu is het "product" Hokersweekend helemaal weg uit de webshop. Maar veel plezier met alle "fear of missing out" fanboys en girls die bij de zwarthandel (denk je dat die geen lid worden ofzo?) hun kaarten voor honderden euro's hebben gekocht. Wordt vast wel gezellig.

Jan

Ik heb voor de echte anhanger van Normaal twee kaarten beschikbaar voor het Normaal concert in Lochem op Hemelvaartsdag 30 mei. Voor wie interesse heeft bel mij ( kaarten moeten persoonlijk worden opgehaald in Vierlingsbeek) . Groetjes. Maarten Hermans.

maarten hermans Vierlingsbeek

Ingelogd, lid, de hele shit. Maar op "Kaarten HW 2019 niet verkrijgbaar" het is toch nog niet uitverkocht? Dan kap ik met die hele zooi.

Jan

Al jaren gaan wij met een gezellig groepje naar het hokersweekend. Zelfs toen het op zn gat hing en de camping steeds kleiner werd. Nu word er in eerste instantie op facebook geplaatst dat de kaarten besteld kunnen worden. Dan wil je deze bestellen en dan word daarna het bericht verwijderd en zou dit nu alleen kunnen wanneer je lid word. Zo zullen er veel hokers die al jaren trouw komen, dus zo naast de pot pissen. Want sorry een lidmaatschap hebben wij al onderling over gehad gaan wij niet aan beginnen. Normaal kaarten in overvloed en geen probleem en dit jaar zeker wel een probleem voor de vaste feestgangers. Bedenk hiermee dat je net als de zwarte cross de echte hokers en boeren waar het al de tijd op heeft gedraaid weer beschikbaar steld zometeen voor een ander kleinschalig feest.

Gabriëlle Soest

Gaat er op neerkomen dat ze je weer beloven dat op deze manier de kaarten bij de "echte" anhangers terechtkomen,maar nadat het hokersweekend binnen een paar dagen uitverkocht is,je dag erna er net zoveel als je er hebben wilt kan bestellen op Marktplaats bij de diverse tickethandelaren tegen woekerprijzen ...... Ala Lochem Hemelvaartsdag Ala Gelredome 2015 Maar we zijn niet commercieel bezig hoor !!!

Tinus tussengas Scherpenzeel

Wat is dit voor een gezeik ik kom er al 300 jaar en ook geen lid dan zouden we nu ff als echte aanhangers naast de pot pissen alleen om dat we geen lid zijn Het gaat de laatste keren sws al kut om aan kaarten te komen

Sjaak en Anita

Eem een reactie mbt høkersweekend, bun gien lid van ut anhangerschap moar goa al joaren noar ut weekend toe. Veurhen ok altied noar ut oerkrachtfestival. Woarum zol ik nou iniens moeten wachten um koarten te kriegen umdat ik gien lid bun.

Koene de lange Schoonoord

Kaarten zijn verkocht

Joop

Hallo Joop , ik zou de kaarten graag van je over nemen. Vriendelijke groet. Kees

Kees Vd Woude Burdaard

Kan helaas 30 mei niet. Heb 2 kaarten over. Wil ze niet op ticketswab zetten. Echte anhangers gaan voor.Ga geen woekerprijs vragen. Wie heeft belangstelling?

Joop