Gastenboek

Teken het gastenboek

Normaal geet nooit nie verleuren

Evert Haije Raalte

ik bun niet commercieël………………….

rob

Ik kan me niet herinneren wanneer de laatste Bode verschenen is. Iemand een idee?

Henk Bakker Blokzijl

Filmpje van 28-12-2018 op You Tube gezien met Bennie Jolinnk over 30 mei Hemelvaartsdag 2019? Zie: https://www.youtube.com/watch?v=_i-9IPXnwoM ARNHEM - In het programma Helden van 2018 van Omroep Gelderland blikt de Achterhoekse zanger Bennie Jolink samen met presentatoren Jan de Hoop en Sonja Booms terug op het jaar 2018. Vanwege gezondheidsproblemen stopte de Achterhoekse zanger in 2015 met optreden. Maar hij is zodanig hersteld dat hij het podium weer op durft te stappen, er een nieuw album én een boek verschijnt.

R. Spijker Overijssel

Op zondag 23 december 2018 organiseert de afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis ‘De Brink’ in Eerde. Jan Donkers uit Erp houdt dan een tentoonstelling met zijn verzameling over Normaal. Waar: gemeenschapshuis de Brink, St. Antoniusplein in Eerde (bij Veghel) Wanneer: 9.00-12.00 uur Meer informatie: www.verzamelbeurseerde.nl

Meijer Eerde (bij Veghel)

Ik wil graag NORMAAL op de radio bij RTV Noord stem nu op: https://www.rtvnoord.nl/alle50goud Live zal wel nooit meer lukken . . . . GVD ! HALVU PS Wanneer begint de after sale veur echte anhangers ?

KLOMPENMAN Noordbrouk

Beste Marc, Waar hier de boosheid om gaat is het feit dat de echte "aanhangers" (de leden) geen voorrang hebben gekregen bij de kaartverkoop. Iedereen kon zich aanmelden voor de presale, lid of geen lid. Bovendien is deze presale ook wereldkundig gemaakt door Bennie Jolink zelf op zijn Facebookpagina, waardoor met name de jeugd deze kaarten heeft besteld en de ouderen onder ons die niet continu of dagelijks op Facebook zitten helemaal niet op de hoogte waren van de presale. En een berichtje op deze pagina leest al bijna helemaal niemand.

Peter

Eerlijk gezegd snap ik niet waarom er zo wordt gemauwd over de voorverkoop en het Anhangerschap. Bij mij werkte die pre-sale perfect. Dinsdag mijn email adres achtergelaten via die pre-sale link en donderdag iets na 10 uur had ik mijn twee kaartjes te pakken. Alle mede-anhangers die ik ken die het ook zo hebben aangepakt hebben ook gewoon kaartjes kunnen kopen. Ik vind het echt kloot'n voor de anhangers die geen kaarten hebben, maar het is onzin om hier het Anhangerschap voor op de kop te geven.

Marc Kop van Overiessel

Geeft een rare bijsmaak en te denken dat bij sommige doorverkoop websites de kaarten in het begin 100,- per stuk kosten, later 89,- en nu 79,-. Snap niet dat er dan mensen zijn die op Marktplaats dan veel meer gaan bieden terwijl de doorverkoop handel er kennelijk mee blijft zitten.

Andre

Onkunde? Zou kunnen, maar als Bennie Jolink/Van Berkum wil dat iets gebeurt, dan gebeurt het ook. Links of rechtsom, dat is de te prijzen kracht van Jolink. Het slappe excuus wat Normaal destijds gaf bij het afscheidsconsert duidde er m.i. op dat het belang van de anhangers niet is meegenomen in alle voorbereidingen. En dan kom je weer uit bij de vraag: waar ligt je hart en voor wie wil je spelen? De rol van het anhangerschap is ten allen tijde marginaal en beperkt zich tot het uiten van wensen. Men is immers geheel afhankelijk van Jolink/Van Berkum.

Dennis