NORMAAL FANS GEZOCHT VOOR FILMOPNAMES

Voor de speelfilm All You Need Is Love gaan wij een scène opnemen waarbij we een Normaal concert in de jaren '90 gaan nabootsen.

Hiervoor zijn we op zoek naar zo'n 40 concertbezoekers om te figureren in de film. Jong en oud is welkom om zich aan te melden, maar we zijn met name op zoek naar jongelui tussen de 16 - 30 jaar.

De opnames vinden vooralsnog overdag plaats op zaterdag 28 OF zondag 29 april in Amsterdam. Wij bieden een onkostenvergoeding van € 25,- per persoon.
Behalve het concert filmen we nog een scène die dag waarbij je in het publiek zit van de All You Need Is Love Kerstspecial.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Stuur dan jouw volledige naam, leeftijd, woonplaats, contactgegevens, en een paar duidelijke, recente foto's naar Gina: Gina.Dukic@nlfilm.tv  

Over deze film:
All You Need Is Love wordt een mozaïekfilm waarin we gewone en ongewone Nederlanders volgen die worstelen met de liefde. De film zal geregisseerd worden door Will Koopman, bekend van o.a. Nederlands grootste bioscoopsuccessen Gooische Vrouwen I en II en de kijkcijferhits Divorce en Familie Kruys.

Hopelijk tot ziens op de set!
Gina - Gina.Dukic@nlfilm.tv


Gina Dukic
Figuratie coördinator AYNIL


NL Film en TV
Johannes Vermeerstraat 20
1071 DR Amsterdam
T: +31 (0)6 22 99 04 60
@: gina.dukic@nlfilm.tv

Productiekantoor AYNIL:
Duivendrechtsekade 36-38
1096 AH Amsterdam

www.nlfilm.tv
www.facebook.com/nlfilm
www.twitter.com/nlfilmtalk